Samengevat is onze school een school waar:
kinderen zich thuis voelen
aandacht is voor iedereen
gewerkt wordt aan goede resultaten
een prettige sfeer heerst
gemotiveerde leerkrachten werken
betrokken ouders zijn
Kortom:
Een school voor uw kind.

Wetenschap en Technologie

In schooljaar 2015-2016 hebben we van KWTO (Kenniscentrum Wetenschap en Technologie Oost, een verduurzamingspremie Wetenschap en technologie ontvangen van €1000,00. Dit bedrag hebben we besteed aan materialen voor wetenschap en technologie ter ondersteuning van de lessen in de Plusklas.

Vervolgens zijn deze lessen weer aan de andere kinderen gegeven. Op deze manier geven we wetenschap en technologie een steeds grotere en duurzame plek binnen ons onderwijs en worden ook andere vakgebieden hierbij betrokken. Een van onze leerkrachten doet inmiddels de opleiding voor wetenschap en technologie. Dit is belangrijk om dit proces te ondersteunen en te integreren binnen de Noorderschool en de Zuiderbasisschool van Giethoorn.