Beste ouders/verzorgers,

Voor alle duidelijkheid, het oud papier wordt opgehaald voor de Noorderschool en komt ten goede aan al jullie kinderen op de Noorderschool. Dankzij het oud papier kan de ouderbijdrage laag gehouden worden en kunnen we bijvoorbeeld materialen voor school kopen en de sinterklaas, kerst en paas activiteiten blijven organiseren.

Met de ouders/verzorgers die er zijn loopt u ongeveer 1 keer per 2 jaar. IEDEREEN komt op de lijst.

Het kan altijd voorkomen dat je niet kunt of dat het niet uitkomt. Dat geeft niks, je moet alleen wel zelf voor een vervanger zoeken. Dit kan door iemand anders te zoeken die voor jou wil lopen (vader, moeder, grote broer/zus, buurman, oom, tante etc.) of door op de lijst te kijken of er niet iemand wil ruilen.

Het is niet de bedoeling wanneer je niet kunt de school te bellen. Probeer het zelf te regelen. De namenlijst met telefoonnummers evenals de route kun je ook vinden op door op de link te klikken.

Het enige waarvoor je school moet bellen, is als je een vervanger hebt, of met iemand geruild hebt, zodat dit op de lijst aangepast kan worden. We nemen namelijk de week voorafgaand aan het papier ophalen nog contact met iedereen op als een soort geheugensteuntje.

De ROVA /Remondis rijdt in Giethoorn-Noord met twee auto’s. De eerste auto start zijn route (Route 1) om 08.45 uur en de tweede auto start zijn route (Route 2) om 09.45 uur. Met Route 1 gaan 2 personen mee. Deze twee nemen ook de hier bijgevoegde routekaart mee voor het geval dat onze vaste chauffeurs er niet zijn. Met Route 2 gaat 1 persoon mee. De persoon die met Route 2 mee gaat zorgt voor 5 personen ( 3 lopers en 2 chauffeurs) koffie en een koekje.

De startplaats voor beide auto’s is: Beulakerweg, afslag brug noord, bij het bankje.

Heeft u geruild of iemand anders gevonden, bel naar OBS De Noorderschool

Tel. 0521 -361662, en vraag naar Lida Andriol.

Ik hoop dat iedereen hiermee voldoende is geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

De Ouderraad van de Noorderschool